maxtv & totaltv?
+26
dsounds
lino58
Nenta
ester
dudo04
budi
rudyvgd
Ivan89
Pero
vepar
donvito041
zelus
Overmars
Digialbania
hamex
necko
calculus
talt
mj84
Chango
selver79
Bic@
vello
suca
mirodvd
cs.camline
30 posters
Stranica 3/3
Stranica 3/3 • 1, 2, 3
Re: maxtv & totaltv?
druze sve je to ok samo si u pogresnoj sekciji
mirodvd- Član foruma
- Broj komentara : 44
Kolega,vodi računa,gdje objavljuješ vijesti i informacije? Zar je teško napisati u odgovarajuću temu?Nenta (citat):Na Polarisu krenuli sa radom sport klub kanali....
mj84- Prijatelj Foruma
- Broj komentara : 69
Pozdrav svima! Kakvo je aktualno stanje sa hrvatskim MAX TV paketom na 16e? Treba mi za njega veca antena, nisam u stanju testirati bez nje. Na drugu stranu, ne bih kupovao vecu ako ne se moze gledati bez ispadanja. Uglavnom me zanimaju sportski kanali, ostalo je bonus. Hvala puno!
(e da, naravno pitanje se odnosti na kvalitetne placene linije. Ne trazim nista free...)
(e da, naravno pitanje se odnosti na kvalitetne placene linije. Ne trazim nista free...)
dsounds- Član foruma
- Broj komentara : 5
sve imas na IPTV instalises KODI i cepaj imas gomilu kanala iz celog sveta i nema sta da se zezas sa signalom
mirodvd- Član foruma
mirodvd (citat): sve imas na IPTV instalises KODI i cepaj imas gomilu kanala iz celog sveta i nema sta da se zezas sa signalom
Znam da imam sve na IPTV ali slika sa IPTV nije ni blizu satelitnoj.
Kodiraju cesto u mnogo nizem bitrateu (shvatljivo, zbog prenosa netom), cesto im se desinhronizira slika-zvuk... Neki kanale salju i sa obrnutim interlejsom, strava i uzas.
Na satelitu se isto da isljuciti ili prebaciti zvuk na ambient kanal ili na engleski original ili komentar kod sportova i filmova. Tako da ne slusas recimo brbljanje spanca kad gledas sport na Movistaru paketu i slicno... To na iptv ne mozes.
I tako dalje
dsounds- Član foruma
za max liniju traze kao za original pretplatu i opet neznas koliko ce da radi jer nije toliko zanimljiva za strance tako da ima puno prevaranta koji nude imas na ali express rade solidno za te novce
A u vezi IPTV mislim na jace servere ne one free
mirodvd- Član foruma
mirodvd (citat):za max liniju traze kao za original pretplatu i opet neznas koliko ce da radi jer nije toliko zanimljiva za strance tako da ima puno prevaranta koji nude imas na ali express rade solidno za te novce
Kad sam ti odgovarao nisam ni sekundu pomislio na "free iptv linkove"... To mi ne pada na pamet, samo bih si pokidao zivce
A ti "jaci serveri", daj neki ako si bas ubedjen da radi dugotrajno ok... Sbini u poruke... Hvala!
dsounds- Član foruma
Pozdrav svima! Kakvo je aktualno stanje sa hrvatskim MAX TV paketom na 16e? Treba mi za njega veca antena, nisam u stanju testirati bez nje. Na drugu stranu, ne bih kupovao vecu ako se ne moze gledati bez ispadanja. Uglavnom me zanimaju sportski kanali, ostalo je bonus. Hvala puno!
dsounds- Član foruma
Jarane, ti se ponavljaš. Već ti je odgovoreno i ti opet pitaš isto.dsounds (citat):Pozdrav svima! Kakvo je aktualno stanje sa hrvatskim MAX TV paketom na 16e? Treba mi za njega veca antena, nisam u stanju testirati bez nje. Na drugu stranu, ne bih kupovao vecu ako se ne moze gledati bez ispadanja. Uglavnom me zanimaju sportski kanali, ostalo je bonus. Hvala puno!
mj84- Prijatelj Foruma
- Broj komentara : 69
mj84 (citat):Jarane, ti se ponavljaš. Već ti je odgovoreno i ti opet pitaš isto.dsounds (citat):Pozdrav svima! Kakvo je aktualno stanje sa hrvatskim MAX TV paketom na 16e? Treba mi za njega veca antena, nisam u stanju testirati bez nje. Na drugu stranu, ne bih kupovao vecu ako se ne moze gledati bez ispadanja. Uglavnom me zanimaju sportski kanali, ostalo je bonus. Hvala puno!
Pa nisam dobio odgovor na moje pitanje. Mene ne zanima IPTV nego satelit.
dsounds- Član foruma
Pozdrav
Zna li neko sta je sa Cinestar Premiere 1&2 u Max tv?
Vec neko vreme ne rade preko onog ili je to samo kod mene
tomptrax- Član foruma
- Broj komentara : 16
Da pitam iskusne, koristim egygold liniju preko oscama, sve mi radi glatko i bez zapinjanja sportklub i arene i hrt i rtl. Jedino mi Novu tv hrvatsku nece otvori. Zna li netko u cemu je problem? Nesto u congifu namistit?
Croataa- Član foruma
33net likes this post
Meni koliko je poznato da u max paketu na postojecem TP ne radi vise sada ide samo u ttv.
Meni koliko je poznato da u max paketu na postojecem TP ne radi vise sada ide samo u ttv.
penzioner- Član foruma
- Broj komentara : 2
Kinezi ukinuli prodaju cccam linijaCroataa (citat):Da pitam iskusne, koristim egygold liniju preko oscama, sve mi radi glatko i bez zapinjanja sportklub i arene i hrt i rtl. Jedino mi Novu tv hrvatsku nece otvori. Zna li netko u cemu je problem? Nesto u congifu namistit?
budi sretan da ostalo radi zato uzivaj jer mozda nece dugo raditi
mirodvd- Član foruma
mirodvd (citat):Kinezi ukinuli prodaju cccam linijaCroataa (citat):Da pitam iskusne, koristim egygold liniju preko oscama, sve mi radi glatko i bez zapinjanja sportklub i arene i hrt i rtl. Jedino mi Novu tv hrvatsku nece otvori. Zna li netko u cemu je problem? Nesto u congifu namistit?
budi sretan da ostalo radi zato uzivaj jer mozda nece dugo raditi
Kako su ukinulo? Pa prije 5 dana uzeo. I ima ih jos uvik koliko hoces i na expressu i na babi jos vise
Croataa- Član foruma
33net- Član foruma
- Broj komentara : 68
Raptor05 likes this post
ako gledas nase kanale nemas skoro nista za gledati ostao je jos max i polaris ali polaris verovatno u septembru odlazi
dok na iptv skoro sve radi i bice sve vise zastupljeno jer gde ce ljudi u gradu staviti sat tanji a iptv usteka u internet i radi
dok na iptv skoro sve radi i bice sve vise zastupljeno jer gde ce ljudi u gradu staviti sat tanji a iptv usteka u internet i radi
mirodvd- Član foruma
da.sve to stoji samo činjenica je da iptv zahtjeva internet minimum 25 mb.jacine sve ispod toga šteka a kod nas u bih ta brzina neta je oko 50km.mjesecno pa ti sad vidi dali se isplati iptv.i još nešto bilo ko da se zakaci za net prilikom gledanja tv kanala svi kanali štekaju sve sam to isprobao prijatelju za obične smrtnike nije iptv nego samo za one koji imaju para.
rudic likes this post
Pozdrav
Posjedujem dvije vrlo kvalitetne cs linije ali ne otvaraju BN sat
Da li treba nesto posebno podesiti u oscm-u ili ne ide preko cs-a?
Posjedujem dvije vrlo kvalitetne cs linije ali ne otvaraju BN sat
Da li treba nesto posebno podesiti u oscm-u ili ne ide preko cs-a?
tomptrax- Član foruma
- Broj komentara : 16
Stranica 3/3 • 1, 2, 3
Similar topics
» generator za maxtv
» MAXtv - pitanje
» HBO, HBO Comedy, Cinemax HD CCW (maxtv 16E)
» Novi kanal na MAXtv
» MAXtv - pitanje
» HBO, HBO Comedy, Cinemax HD CCW (maxtv 16E)
» Novi kanal na MAXtv
Stranica 3/3